Totalrenovering 

Skal du bruge en maler til din bolig, virksomhed eller boligselskab? Hos Malerfirmaet Spenner udfører vi renovering og malerarbejde for private, firmaer og boligforeninger samt offentlige institutioner. Vores malerfirma udfører malerarbejde for kunder blandt andet i København og i Nordsjælland, da vi kører ud fra vores base i Virum. Vi hjælper også, hvis I har akut brug for en malermester til udbedring af skader ved brandskade eller vandskade på kontor, i dit hjem eller i forretningen. Vi rykker selvfølgelig hurtigt ud ved akutte maleropgaver

Alt fra maling og tapetsering til totalrenovering

Vi løser alle maleropgaver fra A-Z herunder totalrenoveringer. Vi lægger stort vægt på, at arbejdet gøres ordentligt - og altid efter gældende forskrifter. Når vi påtager os en totalrenovering varetager vi alle dele af processen fra afrensning til slutfinish. Du kan dermed trygt overlade opgaven til os - vi garanterer, at den udføres korrekt, hurtigt og med et solidt resultat til konkurrencedygtige priser.

Malerfirmaet Spenner udfører totalrenoveringer af alle typer: 

  • Maling af erhvervsejendomme

  • Totalrenoveringer af boliger

  • Maling af vægge, lofter, paneler og karme

  • Sprøjtemaling

  • Spartling og opsætning af filt, væv, tapet mv. 

Få en totalrenovering af høj kvalitet

Ved enhver opgave lytter vi til vores kunders ønsker og behov, hvor vi bidrager med vores faglige ekspertise og erfaring. Vi ved, at vores kunder er meget kvalitetsbevidste - ligesom os. Af den grund står vi altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder i alle totalrenoveringens facetter, så vi er sikre på, at vi i fællesskab med dig opnår det bedst mulige resultat. Som kunde hos os er du garanteret en dygtig og passioneret maler, der sætter en ære i at udføre dit malerarbejde. Ligeledes forlader vi aldrig en opgave før vores kunder - og selvfølgelig os selv - er glade og tilfredse med resultatet. På den måde er du sikret en totalrenovering af høj kvalitet.

Kontakt os omkring totalrenovering i dag

Du er velkommen til at ringe til os på 6010 0762, samt skrive til os på mail maler@markspenner.dk – så udarbejder vi et uforpligtende og ikke mindst gratis tilbud på din totalrenovering. Bemærk at vores tilbud naturligvis altid inkluderer afdækning og oprydning efter endt arbejde. Vi kører ud fra vores lokation i Virum.