Malerfirma i Virum

Står du og skal bruge et professionelt malerfirma, der har et stort fokus på kvalitet samt kundetilfredshed? Så har du fundet det rette malerfirma - nemlig Malerfirmaet Spenner. Vi har stor erfaring med at løse både små og store arbejdsopgaver for kunder af alle størrelser, hvor totalrenovering og facaderenovering er nogle af vores kernekompetencer. Udover privatkunder servicerer vi også offentlige institutioner, boligforeninger og andre virksomheder. Som dit malerfirma byder vi på mange års erfaring, hvor vi gennem tiden har udført utallige maleropgaver af alle størrelser. Af den grund er du i trygge og erfarne hænder hos os.

I dag har vi hundredvis af tilfredse kunder, der anbefaler os til andre, hvilket vi er meget stolte af som malerfirma. Det bliver gjort på baggrund af, at vi garanterer, at du får en malermester i dit hjem, hvor der sættes en stor ære i omhyggelighed. Som dit malerfirma betragter vi ikke en opgave som løst, før du er glad og tilfreds med resultatet.

Kvalitetsbevidst malerfirma

Med os som dit malerfirma er du garanteret en dygtig og professionel malermester, som er kvalitetsbevidst, hvilket vi ved er vigtigt for vores kunder. Vores medarbejdere er faglærte malersvende, og vi uddanner vores dygtige lærlinge under de bedst tænkelige betingelser. Derudover besidder vores medarbejdere stor faglig stolthed samt engagement i alle deres maleropgaver - vi bestræber os altid på at levere malerarbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Dit malerfirma giver et uforpligtende tilbud

Kontakt vores professionelle malerfirma, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 6010 0762 eller skrive til os på mail maler@markspenner.dk med en beskrivelse af din opgave, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt med et gratis og ikke mindst uforpligtende tilbud. Bemærk at vores tilbud er - naturligvis - altid inklusiv afdækning og oprydning efter endt arbejde.

Vi holder til i Virum, hvorfor vi dækker hele København og Nordsjælland.