Maler til private

 

Som maler til private har vi udført mange former for malerarbejde i lejligheder og huse. Vi er specialister i facaderenoveringer, men vi hjælper også gerne ved mindre maleropgaver. Vores mange års erfaring i branchen er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi garanterer, at du vil blive mødt af en passioneret, omhyggelig og dygtig maler, som sætter en ære i at udføre et malerarbejde for private. 

Som maler til private, kan vi bl.a. hjælpe med: 

  • Tapetsering af vægge

  • Opsætning af filt

  • Maling af vægge og lofter

  • Renoveringer: afrensning, spartel og pudsning af vægge

  • Facaderenovering

  • Rådgivning ved malerprojekter

En maler du kan have tillid til

Det drejer sig om tillid, når du lukker en malermester ind i dit hjem. Det er vi helt klar over, og derfor vil du opleve at vores maler altid behandler dit hjem nænsomt og med respekt. Vi er klar over, at skoene stilles i entréen, ligesom vi altid efterlader hjemmet ryddeligt. 

Som maler til private er vi vant til at komme i alle typer hjem, ligesom vi gennem tiden har løst alle tænkelige opgaver. Vi er stolte af, at vi har opbygget en stor og voksende kreds af tilfredse kunder, som kender vores malere for deres fagligt høje niveau. 

Kontakt os angående malerarbejde for private

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med malerarbejde i dit hjem, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 6010 0762. Du kan også vælge at skrive til os på mail maler@markspenner.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde med på vejen.