Maler til det offentlige

Hos Malerfirmaet Spenner er vi altid klar til at påtage os malerarbejde for stat, regioner og kommuner. Vi har stor erfaring med flere typer af institutioner, hvorfor vi ved, hvad opgaven kræver af os. Af den grund kan I trygt lade os stå for jeres malerprojekt, da vi har den faglige viden og erfaring til at udføre et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi er ligeledes stolte af, at vi har opbygget et solidt varemærke, hvor vores malere til det offentlige er kendte for deres fagligt høje niveau.

 

Som maler til det offentlige kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Måling af vægge og lofter

  • Facaderenovering

  • Tapetsering af vægge

  • Opsætning af filt

  • Grundig rådgivning, eksempelvis omkring farvevalg

  • Dekorativ maling af vægge

  • Udbedring af skader på vægge

Vi rådgiver jer frem til den rette løsning

 

Som maler til det offentlige ved vi, at materiale- og farvevalget er afgørende for resultatet. Vi maler altid med ekstra slidstærk maling, der er let at rengøre, så det eksempelvis kan anvendes i køkkener og på folkeskoler. Uanset hvilket lokale, det drejer sig om, rådgiver vi jer frem til den helt rette løsning for jer. På den måde er i sikret et kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat.  

 

Derudover er det vigtigt med det rette farvevalg alt efter rummets formål. På hospitaler og plejehjem er det fx vigtigt, at farvernes psykologi afspejler de enkelte afdelinger. Ligeledes kan det være vigtigt, at en væg på en folkeskole skal inspirere og motivere børnene i deres daglige skolegang.

Kontakt os angående malerarbejde for det offentlige

 

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer som maler til det offentlige. I er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 6010 0267. I kan også skrive til os på mail maler@markspenner.dk. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres malerprojekt. Vores tilbud er selvfølgelig inklusiv afdækning og oprydning.