Maler til boligforeninger

 

Hos Malerfirmaet Spenner har vi stor erfaring som maler til boligforeninger, hvor vi har udført mange forskelligartede opgaver. Af den grund er I som boligforening i trygge hænder hos os. Det er vigtigt for os, at vi udfører et kvalitetsbevidst og effektivt arbejde, hvor der tages hensyn til den enkelte beboer. Vi ved, at der ligger et stort arbejde i at koordinere med foreningens beboere, så vi generer mindst muligt, mens arbejdet står på. 

Som maler til boligforeninger kan vi bl.a. hjælpe med: 

  • Maling af trappeopgange

  • Facaderenovering

  • Altaner

  • Maling ved til- og fraflytninger

  • Udbedring af skader på væg

  • Tapetsering af væg

  • Opsætning af filt

Erfaren malermester til boligforeninger

 

Som maler til boligforeninger har vi hjulpet mange boligforeninger med alt fra enkeltstående maleropgaver til større og længerevarende samarbejdsaftaler. Vi har bl.a. erfaring med trappeopgange, altaner og facaderenoveringer. Med vores mange års erfaring i branchen er I garanteret en fagligt dygtig og kvalitetsbevidst malermester, der engagerer sig i alle sine opgaver. Af den grund kan I trygt lade os om malerarbejdet i jeres boligforening. 

 

Vi rådgiver jer naturligvis gerne i forbindelse med jeres malerprojekt, så I er sikret den helt rette løsning for jeres forening. Både i forhold til farve- og materialevalg. 

Kontakt os angående malerarbejde til boligforeninger

 

Som maler til boligforeninger står vi klar til at tage en uforpligtende snak med jer om, hvordan vores malermestre kan hjælpe jeres boligforening. Vi giver naturligvis et godt tilbud med på vejen, som er inklusiv afdækning og oprydning. 

Kontakt os gerne på telefon 6010 0762. Vi er også at fange på mail maler@markspenner.dk. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.