Malermester til private, erhverv og det offentlige

Malerfirmaet Spenner har en lang række af kompetencer, hvor vi har specialiseret os i facaderenovering og totalrenovering. Gennem tiden har vi hjulpet mange typer af kunder med malerarbejde af alle størrelser, hvorfor ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Som kunde hos os er du i trygge og erfarne hænder, og som din malermester har vi et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet, da vi ved, at det er vigtigt for vores kunder.

 

Som malermester fungerer vi bl.a. som: 

Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, uanset hvad din opgave måtte byde på. Vi har værktøjerne og kompetencerne til at hjælpe dig, og vi har stor erfaring inden for hver kundetype. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov for en malermester, så giver vi et uforpligtende tilbud med på vejen. 

Din malermester, når uheldet er ude

 

Vi hjælper også når uheldet er ude, og du akut har brug for hjælp fra en malermester. Rammes dit hjem, kontor eller forretning af brandskade eller vandskade, så er Malerfirmaet Spenner altid klar med hurtig og korrekt vejledning samt udbedring af skaderne. Som din malermester står vi også gerne for kontakten til dit forsikringsselskab, hvilket vi har stor erfaring med. Vi ønsker at gøre det så let for vores kunder som muligt, hvorfor du trygt kan lade os om at hjælpe dig, når uheldet er ude. 

 

Ring gerne til os i dag, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig, så du ikke risikerer, at skaden bliver værre. 

Kontakt din lokale malermester i Virum i dag

 

Som din malermester står vi klar til at hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 6010 0762. Du kan også skrive til os på mail maler@markspenner.dk, så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. 

Vi holder til i Virum, hvorfor vi hjælper kunder i Nordsjælland og hele København.