Facaderenovering

Vil du være sikker på et godt resultat ved din næste facaderenovering eller ombygning? Malerfirmaet har udført utallige facaderenoveringer - og vi leverer altid solidt og grundigt dansk kvalitetshåndværk.

Facader og ydervægge er ekstra udsatte for vind og vejr, derfor er en facaderenovering ofte en fordelagtig investering. Udføres facaderenoveringen ordentligt fra start, minimeres det løbende vedligeholdelsesarbejde - til gavn for din privatøkonomi og dit hjems sundhedstilstand. 

Vi er specialister i facaderenovering

Gennem tiden har vi udført utallige maleropgaver af alle størrelser for flere typer af kunder. Af den grund er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os. Vi har ligeledes specialiseret os i facaderenovering, hvorfor du trygt kan overlade din opgave til os. 

Malerfirmaet Spenner udfører facaderenoveringer af alle typer:

  • Genopfriskning af facader og ydervægge

  • Klargøring af overflade, grunding og maling

  • Malerbehandling af behandlede samt ubehandlede træfacader

  • Maling af pudsede murstensfacader

  • Detaljeorienterede malerbehandlinger af vinduessprosser, udhæng mv.

  • Kalkede facader mv.

Facaderenovering af høj kvalitet

Er du det mindste i tvivl om, hvordan du opnår det bedst mulige resultat, så står vi altid klar med et godt råd til farve- og materialevalg til netop din facaderenovering. Vi leverer altid facaderenovering af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. De fleste af vores kunder er - ligesom os - meget kvalitetsbevidste. Derfor kan vi garantere, at du får en dygtig og passioneret maler ud, når du skal have lavet din facaderenovering.

Vi er ikke blot eksperter i facaderenovering - men også totalrenovering. Af den grund kan vi også hjælpe, hvis dit hjem trænger til en større renovering indvendigt. Uanset om din bolig trænger til et løft indvendigt eller udvendigt, har vi den faglige viden, ekspertise og erfaring til at hjælpe dig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering i dag

Kontakt os i dag og få et gratis og ikke mindst uforpligtende tilbud på din facaderenovering. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 6010 0762 . Skriv også gerne til os på mail maler@markspenner.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Bemærk at vores tilbud naturligvis altid inkluderer afdækning og oprydning efter endt arbejde.

Vi kører ud fra vores base i Virum, og af den grund hjælper vi kunder i hele Nordsjælland og København.